هر کسب و کاری برای ادامه حیات خود نیاز به بازاریابی و مارکتینگ دارد. در سازمان ها و شرکت های بزرگ، بخش بازاریابی به عنوان یک بخش پویا و کلیدی فعالیت می کند و به طور معمول شامل یک تیم قوی از مدیران بازاریابی و کارشناسان خلاق تبلیغاتی است. هر مسیری را که بتوان از طریق آن به مخاطب هدف دسترسی پیدا کرد بازاریابی و مارکتینگ نامیده می شود. در فعالیت های بازاریابی و برندینگ، مخاطبان تشویق به انتخاب و استفاده از خدمات یا محصولات یک کسب و کار در میان رقبای آن بیزینس می شوند. بازاریابی و مارکتینگ یک راه جذب مخاطب برای رسیدن به سود آوری است. یکی از راهکاری های برندینگ در کسب و کارهای مختلف، برنامه ریزی برای بازاریابی و تبلیغات هدفمند است.
اصول بازاریابی خدمات و محصولات نیاز به استراتژی و برنامه ریزی دارد. کسب و کارها ابتدا باید براساس طرح کسب و کار و استراتژی برندینگ خود، شناخت دقیقی نسبت به بازار، مخاطبان و مشتریان هدف خود داشته باشند و خدمات مورد نیاز آن ها را نیازسنجی کنند. گفتن این نکته ضروری است که تبلیغات به عنوان یکی از بخش های بازاریابی شناخته می شود. از این رو ابزارهای مختلفی برای بازاریابی وجود دارد که متناسب با نوع مخاطب خود باید از آن ها استفاده کنند. استفاده از نماینده، سیستم های مشارکتی و همکاری در فروش، روابط عمومی، قیمت گذاری تخفیفی و پیکج محور، بازاریابی شبکه ای، فروش شخصی، بازاریابی اینترنتی یا بازاریابی دیجیتال، تبلیغات اینترنتی، بازاریابی ویروسی، تبلیغات کلیکی، تبلیغات بنری و… به عنوان بخشی از روش های بازاریابی و تبلیغات به شمار می آیند.
از این رو تدوین و استفاده از یک مدل بازاریابی و کمپین تبلیغاتی، کمپین دیجیتال مارکتینگ، کمپین روابط عمومی و کمپین رسانه ای از جمله رپورتاژ آگهی و خبری استاندارد می تواند بهترین ابزار برای جایگاه یابی و تثبیت یک برند در ذهن بازار هدف باشد. اما به طور کلی تبلیغات، روابط عمومی موثر و تحقیقات بازار به عنوان سه شاخصه کلیدی بازاریابی و مارکتینگ شناخته شده هستند. هرچند تبلیغات و بازاریابی دامنه گسترده ای دارد، اما تبلیغات اینترنتی و بازاریابی دیجیتال که به عنوان دیجیتال مارکتینگ شناخته شده است، در کسب و کارها بسیار کاربردی است. بازاریابی موتورهای جست و جو مثل گوگل ادوردز، بهینه سازی سایت، بازاریابی محتوایی در سایت ها و شبکه های اجتماعی، تبلیغات نمایشی، کلیکی و اپلیکیشنی از جمله این روش ها است. از این رو بیزینس ها با توجه به نوع خدمات، محصولات و بازار هدف خود، باید از این ابزارها به طور اصولی استفاده کنند. از این رو مشاوره بازاریابی، مشاوره برندینگ و مشاوره تبلیغات بویژه مشاوره دیجیتال مارکتینگ در راه اندازی و توسعه کسب و کارها و شرکت های تولیدی و خدماتی بسیار اهمیت دارد.