بهترین راهکارهای مدیکال مارکتینگ

امروز صنعت پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی و سلامت نسبت به گذشته رونق زیادی یافته است. در حالی که در گذشته تنها داشتن تخصص و تعهد کاری برای موفقیت پزشکان و سایر فعالان حوزه بهداشت و درمان کافی بود، امروزه بازاریابی و تبلیغات نیز به ضروریات موفقیت در این حوزه تبدیل شده است. هدف از این نوشتار معرفی مدیکال مارکتینگ و ضرورت آن است. همچنین در این نوشتار به معرفی روش های مدیکال مارکتینگ و مهم‌ترین استراتژی‌های اجرای آن می‌پردازیم.

مدیکال مارکتینگ چیست؟

مدیکال مارکتینگ یا بازاریابی پزشکی و سلامت، به ترکیبی از خدمات پزشکی، نحوه ارائه خدمات پزشکی، کارکنان مراکز درمانی، وب سایت پزشکی، طراحی سایت و سئو، تبلیغات پزشکی، تبلیغات سنتی، رسانه ها و شبکه‌های اجتماعی پزشکان اطلاق می‌شود. در واقع مدیکال مارکتینگ شامل برقراری ارتباط و ارائه اطلاعات پزشکی و سلامت با استفاده از استراتژی‌های مشتری مدار و مبتنی بر علم برای حفاظت و ارتقای سلامت گروه‌های مختلف جامعه است. مدیکال مارکتینگ پزشکان از شاخه‌های نوظهور بازاریابی است.

مدیکال مارکتینگ پزشکان متشکل از سه بعد مختلف است:

  1. تبلیغ نام تجاری پزشک، خدمات و رویه‌های کلیدی فعالیت ها و سرویس های خدماتی.
  2. بیان محل کلینیک و مطب و راه‌های برقراری ارتباط با پزشک و گرفتن نظرات مراجعان.
  3. بیان دستاوردها و تجارب پزشکان و تیم مدیریتی و تیم درمان.

medical marketing

ضرورت استفاده از مدیکال مارکتینگ پزشکان چیست؟

امروزه بیماران برای استفاده از خدمات پزشکی و مراقبت‌های بهداشتی گزینه‌های بیشتری نسبت به گذشته در اختیار دارند. با دسترسی نامحدود به اطلاعات بسیار زیاد به صورت آنلاین، بیماران دیگر نیازی به مراجعه به نزدیک‌ترین بیمارستان، کلینیک و مرکز مراقبت‌های پزشکی نزدیک به محل زندگی خود ندارند. به همین دلیل داشتن یک برنامه و استراتژی بازاریابی استاندارد شده و بودجه بندی شده برای دستیابی به بیماران جدید برای پزشکان بسیار مهم است.

بهره‌گیری از مدیکال مارکتینگ برای پزشکان، حتی اگر از تعداد بیماران فعلی خود راضی باشند نیز ضروری است. زیرا بدون داشتن یک استراتژی مدیکال مارکتینگ برنامه ریزی شده، نمی‌توان نام تجاری پزشکان را در سرلوحه ذهن افراد قرار داد.

پزشکان دائماً به بیماران خود می‌گویند که اندکی پیشگیری از مقدار زیادی درمان بهتر است. بنابراین بهتر است پزشکان در حالی که هنوز از تعداد مشتریان خود راضی هستند اقدام به تهیه استراتژی مدیکال مارکتینگ کنند تا اینکه منتظر بمانند تا تعداد بیماران و مراجعان آن‌ها رو به کاهش رود. برای موفقیت در طراحی و اجرای استراتژی‌های مدیکال مارکتینگ بهره‌گیری از مشاوره تخصصی کارشناسان این حوزه ضروری است.

مدیکال مارکتینگ تجهیزات چیست؟

مدیکال مارکتینگ تجهیزات یا بازاریابی تجهیزات پزشکی، برای شرکت های تولید کننده تجهیزات پزشکی کاربرد دارد. بازاریابی تجهیزات پزشکی یا مدیکال مارکیتنگ تجهیزات، فرایند یافتن و شناسایی مشتریان ایده آل شرکت‌های تولید کننده تجهیزات پزشکی است و برای موفقیت این کسب و کارها اهمیت زیادی دارد. مدیکال مارکیتنگ تجهیزات شامل چندین فعالیت است که برای جلب توجه مشتریان، برانگیختن علاقه آن‌ها به محصول شرکت و انجام اقدامات منجر به فروش محصول انجام می‌شود.

مدیکال دیجیتال مارکتینگ چیست؟

مدیکال دیجیتال مارکیتنیگ زیر مجموعه مدیکال مارکتینگ و نوعی بازاریابی دیجیتال در زمینه مراقبت‌های بهداشتی درمانی و پزشکی است. مدیکال دیجیتال مارکیتنگ که از اصول بازاریابی دیجیتال پیروی می‌‌کند. یک کمپین دیجیتال مارکتینگ پزشکی باید طیف وسیعی از ایده‌ها و روش‌های مختلف بازاریابی دیجیتال را برای موفقیت ترکیب کند. این لیست ساده یک نقطه شروع را برای شما فراهم می کند تا به این فکر کنید که چگونه می توانید تجارت خود را بهتر تغییر دهید.

مدیکال مارکتینگ برای پزشکان

دیجیتال مارکتینگ و گردشگری

گردشگری پزشکی نوعی از گردشگری سلامت است که در حال حاضر به یک صنعت بزرگ و مستقل تبدیل شده. این صنعت نقش مهمی در چشم انداز اقتصادی بسیاری از کشورها ایفا می‌کند. به همین دلیل بسیاری از پزشکان و فعالان حوزه بهداشت و درمان تلاش خود را بر جنبه‌های مختلف دیجیتال مارکتینگ و گردشگری متمرکز کرده‌اند. قیمت گذاری مقرون به صرفه و سرمایه‌گذاری نقش مهمی در توسعه گردشگری پزشکی ایفا می‌کنند.

اما اگر نتایج این تلاش‌ها به درستی و به وسیله مدیکال دیجیتال مارکتینگ برای مشتریان بالقوه به بازار عرضه نشود، تمام تلاش‌ها بی نتیجه خواهد ماند. بنابراین، به دلیل وابستگی دو مرحله اولیه به بازاریابی، دیجیتال مارکتینگ را می‌توان حیاتی‌ترین مرحله برای ادامه فعالیت و رونق گردشگری پزشکی دانست.

آژانس پلاکت با برگزاری کارگاه مدیکال مارکتینگ برای صاحبان مشاغل و کسب و کارهای پزشکی به آن‌ها برای رهبری بازار با راهکارهای علمی و اثربخش و همچنین موفقیت در صنعت گردشگری پزشکی کمک می‌کند.

استراتژی‌ های کلیدی مدیکال مارکتینگ

در این بخش از مقاله به معرفی استراتژی‌های اصلی مدیکال مارکتینگ می‌پردازیم:

1.بازاریابی ویدئویی: مدیکال مارکتینگ دیجیتال در صنعت پزشکی همیشه یک فعالیت پیچیده و چند لایه بوده است. وظیفه شماست که به عنوان یک فرد متخصص در حوزه بهداشت و درمان موضوعات پیچیده را به شکل قابل درک برای افراد معمولی تبدیل کنید. بازاریابی ویدئویی این کار را راحت‌تر از همیشه کرده است.

بازاریابی ویدئویی یک ابزار قدرتمند مدیکال مارکتینگ است؛ موفق ترین متخصصان پزشکی اغلب کسانی هستند که از فیلم استفاده می‌کنند. این امر دو دلیل دارد. اول، ترسیم موضوعات پیچیده به روشی که افراد عادی می‌توانند درک کنند، به وسیله فیلم آسان تر می‌شود. دلیل دوم این است بازاریابی ویدئویی باعث ایجاد اعتماد و ارتباط مشتریان بالقوه می‌گردد.

2.طراحی سایت و سئو: همه چیز با پلت فرم خود شما شروع می‌شود. شما باید افراد را به وب سایتی هدایت کنید که هم برجسته و جذاب باشد و هم بتواند از طریق گوگل و شبکه‌های اجتماعی مانند فیس بوک و توییتر باعث جذب ترافیک شود. وب سایت شما باید بتواند از دیگر وب سایت‌ها متمایز باشد. همچنین حرفه‌ای بودن وب سایت و امتیاز بالای مطالب آن در گوگل از اهمیت زیادی برخوردار است. به یاد داشته باشید که بیمار همیشه در اولویت است.

بنابراین در مورد رایج ترین سوالاتی که بیماران می‌پرسند فکر کنید و مطمئن شوید که وب سایت شما به آن‌ها پاسخ می‌دهد. یک طراحی تمیز و ساده برای تأکید بر پاسخ ضروری است. در نهایت، شما همیشه باید وب سایت خود را مرور کرده و بر اساس بازخورد و تجزیه و تحلیل کاربران اصلاحاتی انجام دهید..

3.بازاریابی از طریق شبکه‌های اجتماعی: شبکه‌های اجتماعی مکانی هستند که اکثر بیماران زمان قابل توجهی را در آن سپری می‌کنند. فعالیت در این حوزه علاوه بر بازاریابی، بخشی از اصول برندینگ پزشکی است. فعالیت در شبکه‌های اجتماعی راهی آسان برای تعامل از راه دور با بیماران در سطح شخصی‌تر است. همچنین راهی آسان برای تبلیغ از طریق بسترهای تبلیغاتی ابتکاری است. این راه شماره یک رسیدن به بازار هدف شما است و برای هدایت ترافیک به وب سایت شما از طریق Google بسیار مهم است.

4.بازاریابی موبایل: وب سایت و کمپین‌های دیجیتال مدیکال مارکتینگ باید برای گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها بهینه شده باشد. زیرا اکثر ترافیک اینترنت از طریق دستگاه‌های تلفن همراه مصرف می‌شود. اکثر سیستم عامل‌های شبکه‌های اجتماعی به صورت خودکار با تلفن همراه هوشمند سازگار هستند. اما برای طراحی وب سایت باید مطمئن شوید وب سایت شما برای دسترسی با تلفن همراه بهینه شود‌. همچنین استفاده از تولید محتوای پزشکی استاندارد نیز می تواند در تبلیغات موبایل استفاده شود.

5.بازاریابی ایمیلی: قلب هر تجارت پزشکی این است که شما بتوانید بیماران را بارها و بارها به سمت خود بازگردانید. به طور طبیعی، اگر خدمات فوق العاده‌ و با کیفیتی را به بیماران ارائه دهید، می توانید تضمین کنید که آن‌ها دفعه بعد که مشکلی مشابه داشته باشند، به شما مراجعه می‌کنند. با این حال، گاهی اوقات ارائه خدمات با کیفیت برای بازگرداندن بیمار کافی نیست. بیماران می خواهند بدانند که شما در دراز مدت به آن‌ها توجه می‌کنید.

یکی از راه‌های این کار ایجاد یک رابطه آنلاین است. قوی ترین ابزاری که برای این کار در اختیار داریم بازاریابی ایمیلی است. برخی از روش هایی که می توان از بازاریابی ایمیلی برای مدیکال مارکتینگ استفاده کرد عبارتند از: ارائه اخبار فوری در مورد تغییرات خدمات شما به بیماران، ارائه تخفیف‌های ویژه برای مشترکین سرویس ایمیل.

مدیکال مارکتینگ

سوالات متداول

  1. مدیکال مارکتینگ چیست؟

مدیکال مارکتینگ شامل برقراری ارتباط و ارائه اطلاعات پزشکی و بهداشتی با استفاده از استراتژی‌های مشتری مدار و مبتنی بر علم برای حفاظت و ارتقای سلامت گروه‌های مختلف جامعه است.

  1. مدیکال مارکتینگ تجهیزات چیست؟

بازاریابی تجهیزات پزشکی یا مدیکال مارکیتنگ تجهیزات، فرایند یافتن و شناسایی مشتریان ایده آل شرکت‌های تولید کننده تجهیزات پزشکی است و برای موفقیت این کسب و کارها اهمیت زیادی دارد.

  1. ضرورت استفاده از مدیکال مارکتینگ چیست؟

کمک به برندینگ، اطلاع رسانی هدفمند به مخاطبان، استفاده از ابزارهای دیجیتال برای معرفی، جذب مشتری

مطالب مرتبط

بیشتر مطالعه کنیم. بیشتر یاد بگیریم.

نظرات، سوالات و دیدگاه ها

پاسخگوی شما هستیم. سوالاتتان را از ما بپرسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *