راهکار های تخصصی مدیکال برندینگ

برندسازی برای هر کسب و کار در هر صنعتی ضروری است. کسب و کارهای پزشکی نیز از این قاعده کلی مستثنا نیستند. صنعت پزشکی و مراقبت‌های بهداشتی امروزی بر اساس انتخاب بیمار هدایت می‌شود. این در حالی است که این صنعت هرگز در گذشته چنین نبوده است. در گذشته مردم برای انتخاب پزشک و مراکز درمانی گزینه‌های محدودی را پیش روی خود داشته‌اند.

اما در عصر حاضر هر روز، برندهای بیشتر و بیشتری در صنعت پزشکی ظاهر می‌شوند. بنابراین بازار این صنعت به طور فزاینده در حال اشباع است. در چنین شرایطی مدیکال برندینگ برای هر پزشکی که به دنبال افزایش جذب بیمار و رشد باشد، ضروری است. با در نظر گرفتن این موضوع در این مقاله نگاهی به برخی از سوالات اصلی پیرامون مدیکال برندینگ می‌اندازیم:

مدیکال برندینگ چیست؟

مدیکال برندینگ (brandingmedical ) به مفهوم ساخت یک برند پزشکی است. هنگامی که پزشکان برای کسب و کار خود عملیات بازاریابی را انجام می‌دهند، باید در وهله اول برندسازی کسب و کار خود را در نظر بگیرند. برندسازی نمایش بصری خدمات پزشکی شما به دنیای خارج است. برندها اساساً الگوهایی از آشنایی، معنا، علاقه و اطمینان هستند که در ذهن مردم وجود دارد ( تام گودوین).

به منظور بازاریابی موفقیت آمیز کسب و کار پزشکی خود، نام تجاری شما باید متمایز از رقبای خود باشد. همچنین برند یا نام تجاری شما باید با تمام کانال‌های بازاریابی دیجیتال و سنتی سازگار باشد. ایجاد یک برند در مراحل اولیه برای موفقیت عمل پزشکی شما بسیار مهم است.

در غیر این صورت، شما هیچ موفقیت ویژه‌ای در بازار خدمات بهداشتی درمانی کسب نخواهید کرد. برند پزشکی بیش از یک نام، شعار، لوگو یا پیام، برند احساس قابل تشخیصی است که این عناصر به مخاطبان القا می‌کنند. مدیکال برندینگ این عناصر را در یک سیستم منسجم گرد آوری می‌کند و بیشترین تاثیر مثبت را بر مخاطبان می‌گذارد.

برندنیگ پزشکی

اهمیت مدیکال برندینگ در چیست؟

در گذشته‌های نه چندان دور مدیکال برندینگ اهمیتی چندانی نداشت. زیرا تعداد پزشکان متخصص در هر محدوده جغرافیایی بسیار محدود بود. بنابراین بیماران قدرت انتخاب بسیار محدودی داشتند. در حال حاضر این شرایط به کلی تغییر یافته است. با پیشرفت علم و گسترش مراکز علمی و دانشگاه‌ها، هر روز بر تعداد فارغ‌التحصیلان رشته پزشکی افزوده شده است.

با تبدیل شدن بیماران به مصرف کنندگان توانمند و دارای قدرت انتخاب، مزایای مدیکال برندینگ به حدی افزایش یافته است که به سادگی نمی‌توانند آنها را نادیده بگیرند. برندسازی پزشکی مهم است زیرا تأثیری به یاد ماندنی در مراجعه کنندگان ایجاد می‌کند. این راهی است برای متمایز کردن خود از رقبا و روشن کردن آنچه ارائه می‌دهید که شما را انتخاب بهتری می‌کند.

نام تجاری پزشکان باید به گونه‌ای ساخته شود است که نشان دهنده واقعی شخصیت آن‌ها به عنوان یک پزشک باشد. زمینه‌های زیادی وجود دارد که برای توسعه یک برند استفاده می‌شود، از جمله تبلیغات، خدمات، مسئولیت اجتماعی، شهرت و تصاویر. همه این عناصر (و بسیاری موارد دیگر) با هم کار می کنند تا یک نمایه منحصر به فرد برای جلب توجه بیماران را ایجاد کنند.

مزایای مدیکال برندینگ چیست؟

  • مدیکال برندینگ به پزشکان کمک می‌کند نیازهای در حال تغییر بیماران را شناسایی کنند: نیازهای بیماران دائماً در حال تغییر است. برندسازی ابزارهایی را در اختیار پزشکان قرار می‌دهد تا نیازهای در حال تغییر بیمار را بهتر درک کنند و کسب و کار خود را برای برآورده کردن آن‌ها تغییر دهند.
  • برندینگ پزشکی برای جلب اعتماد بیماران تاثیر ویژه‌ای دارد: وقتی صحبت از برندسازی می‌شود، اعتماد از طریق هر چیزی، از هویت بصری گرفته تا پیام رسانی منتقل می‌شود. رنگ‌ها، عکاسی و تایپوگرافی، همگی به این موضوع کمک می‌کنند که آیا یک برند قابل اعتماد است یا خیر. همه ابزارهای مدیکال برندینگ، از طراحی وب سایت تا انتشار منظم محتوا در اعتماد سازی موثر هستند. همچنین پرسونال برندینگ هم در از شاخصه های مهم دیگر در این راستا است.
  • مدیکال برندینگ برای متمایز سازی از رقیبان کارایی دارد: واقعیت این است که برند پزشکی شما تنها یکی از گزینه‌هایی است که بیماران آگاه و باهوش دیجیتالی می‌توانند انتخاب کنند. و تصمیمات آنها، مانند تصمیمات هر مصرف کننده، قبل از هر چیز بر اساس احساسات است. بنابراین امروزه تمایز رقابتی مهم‌تر از همیشه است. برندسازی به شما این قدرت را می‌دهد که فرصت‌های منحصربه‌فرد برای تمایز در فضای رقابتی را شناسایی کنید. بعد از آن می‌توانید از این فرصت‌ها ابزارهای قدرتمندی چون دیجیتال مارکتینگ پزشکی بهره ببرید.

اجزای اصلی مدیکال برندینگ چیست؟

مدیکال برندینگ دارای ۳ جزء اساسی است. این اجزاء عبارتند از:

  1. هویت برند: هویت برند به جنبه هایی از کسب و کار پزشکی شما اشاره دارد که در چشم مصرف کنندگان قابل تشخیص است. هویت برند شامل پالت رنگ، لوگو پزشکی شما و همچنین نحوه نمایش بصری آن در رسانه‌های اجتماعی و وب سایت پزشکی شما است.
  2. وعده برند: وعده مدیکال برندینگ شما در مورد ارزش منحصر به فردی است که کسب و کار شما به مشتریان ارائه می‌دهد. این شامل چشم انداز و بیانیه‌های ماموریت کسب و کار شما می‌شود. یک وعده برند انتظارات بیماران را تعیین می‌کند و کسب و کار شما را مسئول برآورده کردن آن‌ها می‌کند. هرچه اقدامات شما با وعده برند شما هماهنگ‌تر باشد، اعتماد و وفاداری بیشتری را در مراجعان ایجاد خواهد نمود.
  3. ارزش‌های برند: ارزش‌های برند اصول و باورهای راهبری هستند که کسب و کار درمانی شما از آن‌ها دفاع می‌کند. با بیان ارزش‌هایتان و همسو کردن برندتان با آن‌ها، مشتریانی وفادارتر از همیشه خواهید داشت.
مدیکال برندینگ

مراحل مدیکال برندینگ چیست؟

  1. مخاطبان هدف خود را تعیین کنید: اولین قدم در مدیکال برندینگ، تعیین جامعه مخاطبان هدف شماست. برای ایجاد پایگاه مشتری دلخواه خود: مشخص کنید چه کسی بیشتر احتمال دارد به شما مراجعه کند. چندین عامل مانند سن، جنسیت، موقعیت مکانی و درآمد را در نظر بگیرید. موقعیت مکانی و جامعه مخاطب بویژه برای برندسازی بیمارستان اهمیت ویژه ای دارد.
  2. خدمات خود را موقعیت‌یابی قرار کنید: موقعیت یابی یک کسب و کار پزشکی شامل تصمیم گیری در مورد نحوه تمایز خدمات آن از سایر پیشنهادات مشابه در بازار است. برای انجام این کار، ابتدا باید تا آنجا که می توانید اطلاعات بیشتری در مورد رقیبان خود جمع آوری کنید. مانند جزئیات مربوط به نحوه خدمات و قیمت‌ها و همچنین استراتژی‌های بازاریابی آنها. سعی کنید کاستی‌های احتمالی در خدمات یا حوزه‌های موجود در بازار را که رضایت‌بخش نیست، مشخص کنید و از این اطلاعات به نفع خود استفاده کنید.
  3. شخصیت خود به عنوان یک پزشک را تعریف کنید: یک برند تا حد زیادی هویت کسب و کار را منتقل می‌کند. بنابراین، یک گام مهم در ساخت یک برند، شامل تعیین شخصیت کسب و کار است.
  4. لوگو و شعار انتخاب کنید: یک لوگو موثر می‌تواند برند شما را از نظر بصری جذاب کند. در حالی که یک شعار موفق می‌تواند به مشتریان کمک کند تا خدمات شما را به خاطر بسپارند.
مدیکال برند

سخن آخر

امروزه استفاده مدیکال برندینگ برای موفقیت یک کسب و کار پزشکی ضروری است. به همین دلیل برندینگ و فعالیت‌های مرتبط با آن برای پزشکان نه یک انتخاب، که یک ضرورت است. کارشناسان برندینگ آژانس پلاکت آماده ارائه مشاوره رایگان تخصصی در زمینه مدیکال برندنیگ به متقاضیان گرامی می‌باشند.

سوالات متداول

  1. مدیکال برندینگ به چه معناست؟

مدیکال برندینگ به معنای ایجاد یک برند پزشکی و معرفی آن به جامعه هدف است.

  1. مهم‌ترین مزایای مدیکال برندینگ چیست؟

شناسایی نیازهای در حال تغییر بیماران، جلب اعتماد و متمایز سازی از رقبا را می‌توان مهم‌ترین مزایای برندسازی برای پزشکان دانست.

  1. مهم‌ترین اجزاء مدیکال برندینگ چیست؟

هویت برند، وعده برند و ارزش‌های برند سه جزء اساسی مدیکال برندینگ هستند.

  1. ضرورت مدیکال برندینگ چیست؟

در بازار پویا و در حال اشباع خدمات پزشکی متمایز شدن از رقبا امری ضروری است. مدیکال برندینگ بهترین ابزار برای این کار به شمار می‌رود.

مطالب مرتبط

بیشتر مطالعه کنیم. بیشتر یاد بگیریم.

نظرات، سوالات و دیدگاه ها

پاسخگوی شما هستیم. سوالاتتان را از ما بپرسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *